Selectează o Pagină

DESPRE NOI

Echipa noastra este pregatita sa te ajute sa alegi masina potrivita.

Dupa ce ati luat deja in discutie argumentele pro si contra leasingului auto si ati cantarit foarte bine beneficiile pe care un leasing vi le poate aduce, ati ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie la care puteti recurge in acest moment este sa apelati la un leasing, dar totusi nu stiti exact cum sa faceti asta.

Ei bine, nu aveti de ce sa va simtiti nesiguri sau descurajati, deoarece avand o experienta de 12 ani in domeniul leasingului auto, echipa noastra va poate oferii cel mai bun suport in alegerea tipului de masiana, a leasingului, in a alege cea mai buna oferta.

Misiunea consultantului nostru este de a asigura pentru orice client o oferta prompta, corecta si adaptata pentru nevoile acestuia astfel incat sa oferim maximul posibil de satisfactie clientilor nostri.

Pentru orice intrebari legate de masina, contract noi suntem aici pentru dumneavoastra.

Cumpararea unei masini in leasing reprezinta varianta cea mai frecvent utilizata atat de persoanele fizice, cat si de companii.

Leasingul reprezinta un sistem de finantare prin care un finantator transmite unui utilizator dreptul de folosinta al unui bun, in cazul de fata al unui autoturism, contra unei plati periodice, denumita rata de leasing. In cazul acestei forme de sprijin financiar, este important de stiut ca masina ramane in proprietatea finantatorului pana la finalizarea contractului de leasing si poate trece in proprietatea utilizatorului doar in urma achitarii integrale a ratelor de leasing si a valorii reziduale.

Avantajul suprem al unui leasing este ca rezolva problema blocarii banilor, permitand obtinerea imediata a unui bun, fara a plati integral valoarea lui pentru a finaliza achizitia.